Voortgang nieuwe thriller

Een kleine update betreffende de voortgang van de nieuwe thriller (voor wie ge├»nteresseerd is…): ben nu bezig met de vijfde en laatste versie van het verhaal. Ergens in november vorig jaar had ik enthousiast gemeld dat het verhaal aan het eind van het jaar klaar zou/moest zijn. Maar nee, een kleine maar uiterst geslaagde verandering (vind ik zelf) in de verhaallijn had grote gevolgen. Veel moest herschreven worden. Op zich geen probleem (het is leuk werk) maar het vreet tijd. Vandaar geen deadlines meer. Werkt alleen maar frustrerend. Vanaf nu zie ik wel wanneer het klaar is (ik hoop ergens in de zomer).
Wat ik al wel zeker weet is dat de titel “Een lief meisje” het niet gaat worden. Het stikt de moord van de boeken met het woord “meisje” in de titel. Dus maar wat anders verzinnen (gelukkig hebben we daarvoor nog voldoende tijd).

2021-04-28T14:34:36+00:00 woensdag, 28 april 2021|Categories: Geen categorie|