Nieuws 2022-07-04T20:03:45+00:00

Het manuscript van mijn thriller “Bescherming” is klaar. Er ligt nu een stapel geprinte A4-tjes op mijn bureau waar iets mee gedaan moet worden. Een uitgever zoeken bijvoorbeeld. Een reguliere uitgever. Dat kan lastig worden, om maar eens een understatement te gebruiken.

Als u de avonturen van manuscript tot (hopelijk) boek wilt volgen, kijk dan regelmatig bij onderstaande nieuwsberichten.

Nieuws archief

De avonturen van een manuscript deel 2: Manuscriptbeoordelaar(s)

woensdag, 7 september 2022|Bescherming|

Bescherming De avonturen van een manuscript deel 2: Manuscriptbeoordelaar(s) Om maar met de deur in huis te vallen: ik maak geen gebruik van “meelezers”. Niet omdat ik zo arrogant ben om te denken dat de eenvoudige lieden uit mijn omgeving mijn verheven schrijfsels niet kunnen beoordelen of zelfs maar begrijpen, maar omdat mijn manier van schrijven daar niet geschikt voor is. Tot [...]

Gertrude

zondag, 14 augustus 2022|Bescherming|

Gertrude Hè hè, na maanden schaven aan de tekst van “Bescherming” krijg ik eindelijk felicitaties van Gertrude, een computerprogramma dat teksten analyseert. Volgende week zal ik mijn ervaringen met MENSELIJKE manuscriptbeoordelaars delen. En die ervaringen zijn nou niet bepaald… eh, nog even geduld dus.

De avonturen van een manuscript deel 1: Klaar, en nu?

maandag, 4 juli 2022|Geen categorie|

Bescherming De avonturen van een manuscript deel 1: Klaar, en nu? Na lang schrijven is het manuscript van mijn thriller “Bescherming” klaar, veel later dan ik had verwacht toen ik eraan begon (en dat was al veel te lang geleden). Er ligt nu een stapel geprinte A4-tjes op mijn bureau en dan moet er iets mee gedaan worden. Een uitgever zoeken bijvoorbeeld. [...]